Вашият офис има ли си летище?

Уникален бизнес център отваря врати през юли
Спонсорирано съдържание | 27 юни 2011 12:39,
Вашият офис има ли си летище?
Сградата на Астрал Бизнес Център

Уникалната и бутикова търговско-административна сграда Астрал Бизнес Център ще отвори врати юли месец тази година. Тя е проектирана и изградена според изискванията на международния стандарт ВОМА.

Сградата се намира в една от най-атрактивните и бързо развиващи се бизнес локации на столицата – летище София, на кръстовището на бул. Хр. Колумб и ул. Продан Таракчиев.

В Астрал Бизнес Център са пресъздадени последните постижения в строителството на офис сгради – модерно, елегантно и динамично творчество. Основата повтаря формата на око, което е развито като декоративен елемент на покрива.

В строителството на сградата е използвана двойна фасадна система от двустранно закалено стъкло (Double Skin), която служи за слънцезащита, като едновременно предпазва сградата от прегряване/преохлаждане и подобрява нейната енергоефективност.

Интересно решение е и зеленият (жив) покрив, покрит с трева. Той е още едно предимство в полза на дизайна, енергоефективността и отговорното инвестиционно поведение. Пази последните етажи от прегряване през летните месеци, красив е и има благоприятно влияние върху градската екосреда, като намалява вредните емисии на СО2.

Бизнес центърът разполага с представително фоайе, офиси, търговски площи, ресторант с открита тераса, конферентен център. Има два независими източника на електрозахранване, както и пет модерни и високоскоростни асансьора.

Офис площите представляват пространство от отворен тип (open space) с височина 2,80 м. Притежават двоен инсталационен под и окачен таван. Всички инсталации са изпълнени под двойния под и над окачения таван, което позволява свободно разпределение на работните места.

Сградата разполага със система за автоматизация и контрол на процесите – BMS, която включва видеонаблюдение, контрол на достъпа, СОТ, пожароизвестяване, индивидуално отчитане на разходите за консумативи за всеки офис, автоматичен режим на работа на осветлението и климатизацията, което спомага за снижаване на разходите, и структурно окабеляване 7-а категория.

За улеснение на немателите Астрал Бизнес Център предлага 24-часова охрана, централизирана поддръжка на системите в сградата и почистване на общите площи, фасадата, паркингите и дворното място и управление на собствеността.
 


Спонсорирано съдържание